Liefste dagboek....

1/2/2017
liefste dagboek....
vandaag kwam Barbara van het clb. daarna was het toets meetkunde.
Uma en Casper20 januari 2017
liefste dagboek..................
vandaag was het eerst planning en dan gingen we zwemmen :D . in de middag was het minitoets Frans  daarna project

FLOOR EN UMA!!!!!!!!!!!

12 januari 2017
liefste dagboek.....
vandaag hadden we les taalbeschouwing en daarna les wiskunde toen speeltijd en dan werktijd daarna middagpauze en dan een hele middag project. :)

Uma en Floor.
 
13 december 2016

Liefste dagboek...
Vandaag waren er heel veel toetsen: luisteren, dictee, cijferen, opzoektoets W.O.. Er waren gelukkig frieten met mayonaise. Voor de rest was er niets speciaals...
 Uma


08 december 2016

Liefste dagboek...
Vandaag was het toets Frans -_-.
Daarna was het gelukkig speeltijd.
Na de speeltijd hebben we een activiteit met Maura gedaan :). We moesten toneeltjes maken over de roos van Leary. De groepjes kregen 2 of 3 onderdelen van de roos bv: leider en volger 
Toen schreven we dit............ 

Uma en floor05/05/2017 
Liefste dagboek,
Vandaag waren er twee jarigen in de klas.Maggy en Norah. Norah bracht vandaag traktatie mee en Maggy volgende week. Vandaag hebben we ook geoefend voor "De spiegelster"
De kinderen die niet oefenden hebben spelletjes gespeeld. Er was ook intigratie met klas majella

Norah en floor.


11/05/2017

 Liefste dagboek,
vandaag hebben we verder gewerkt aan ons moederdag kadeau.
Meer zeg ik niet voor moesten er mama's kijken.We hebben ook veel buiten gespeeld.We hebben ook onze kranten opdracht afgewerkt.
Norah en floor

12/05/2017
Liefste dagboek,
vandaag had Norah een ronde over de vr bril iedereen mocht eens kijken famke vond het heeeeeeel eng.We hebben ook twee toetsen gemaakt frans en nederlands(dat rijmt)In de namiddag hadden we intigratie met klas valirie(dat rijmt ook) maat eigenlijk is het klas veerle dat was heel leuk.:-)
Norah en floor
19/05/2017
Liefste dagboek,
Vndaag was casper jarig  hij bracht lekkere wafels mee.Dan moest Norah weg naar de orthodontist toen ze terug kwam had ze een beugel.dan was het middagpauze en mochten we van de vicky's niet met hun bal spelen dat was niet leuk.
Toen habben we gespeeld de jongens hebben getekend.en andere hebben mope.io gespeeld gilles was een olifant we hebben ook de eindtoets getallekenis gedaan 

4 opmerkingen: